Give forward

Give forward
I pray for 'IT'

Unser Kind ist alles

zondag 11 mei 2008

Leven na de dood…niets om bang voor te zijn

Je ziet de zaken zoals ze zich hebben afgespeeld en je kunt er naar kijken en voelen wat voor een impact het allemaal heeft gehad. Je wordt geholpen terwijl je er naar kijkt. Liefdevol en zacht. Je begrijpt waarom zaken zijn gelopen als ze zijn gelopen. Het is belangrijk dat je vanuit je hart er naar kijkt en jezelf begrijpt waarom je dingen hebt gedaan of niet hebt gedaan. Jezelf vergeven hoort daar ook bij. Een ander vergeven hoeft dan niet meer want vergeving aan jezelf houdt automatisch in dat je de ander vergeeft. De kleuren die aanwezig zijn, zijn ongelooflijk. Zo mooi, zo helder en transparant. Het is niet zo dat het leven na de dood emotieloos is. Je gaat elke keer weer door je emoties totdat je jezelf vergeeft en de tranen kunt huilen.

De gevoelens die er op aarde misschien niet altijd waren komen zo sterk als jij aankunt. De banden met dierbaren op aarde blijven altijd en tijdens het helingsproces kun je zelf contact blijven houden met de nog levenden. Die zijn zich er misschien niet altijd van bewust. Totdat de emoties bij jezelf zijn begrepen en geheeld blijft de band levendig. Zelf heb ik nog regelmatig contact met mijn dochters. Niet iedere dochter voelt het of wil het altijd. Het is mogelijk om de overledenen te zien of te voelen. Dood betekent niet dat je weg bent, je bent alleen maar in een andere dimensie.

De flarden van mist tussen de verschillende dimensies trekken steeds meer op en de tijd komt eraan dat het allemaal kan bestaan in een wereld. Afhankelijk van je eigen niveau kun je in en uit verschillende dimensie springen. De vrouwelijke energie is omhoog aan het komen en wordt gevoeld door iedereen. Het is op dit moment zo heftig dat het lijkt alsof het pure sexuele energie is. Zo kun je het beleven het is echter meer dan dat. Het gaat om creeeren, het scheppen en het uiten van je expressie en ja daar hoort de liefde bedrijven tussen mensen ook bij. De liefde tussen personen wil geuit worden op een voor iedereen passende manier. De vrijheid om te uiten wil geleefd worden. In vrijheid leven, scheppen, manifesteren en liefhebben is het geboorterecht van iedereen.

De reden waarom ik nu naar buiten treed is omdat ik in het leven waarin ik mijn dochters heb gekregen ik vrouw was maar niet als de vrouw heb geleefd die ik ben. Ik was statig, goed verzorgd maar niet de krachtige, mooie, intelligente, invoelende vrouw die ik in mijn hart ben. Ik kom terug om de vrijheid naar boven te krijgen bij iedere vrouw, te beginnen bij mijn eigen dochters. De vrijheid om in je kracht te komen en die kracht heeft niets te maken met uiterlijk vertoon en veel geld. Die kracht heeft alleen maar te maken met jezelf te voelen en te ervaren. Vanuit die gevoelens en ervaringen maak je keuzes waardoor je je bewust wordt van het pad wat je loopt en door bewust je pad te lopen neem je jouw heft in eigen handen. Jij zelf en alleen jij weet wat goed voor je is. Eventueel kunnen anderen je spiegelen echter jij alleen weet dat het nu tijd is om wakker te worden en op te staan. Ik ben nu wakker geworden en voel dat ik sta en klaar ben om de vrouwelijke energie te helpen zich te manifesteren op deze aarde. De zachtheid voor een ieder in zichzelf mag voorwaarts komen, het is tijd om van jezelf te houden ………….. mannen en vrouwen! De vrouw is weer klaar om de taak op zich te nemen die ze lange tijd geleden heeft overgedragen aan de man omdat ze zag en dacht dat haar creaties niet leefden in eigenliefde op de manier zoals het bedoeld is. Ik zeg jullie dit vanuit mijn hart want het is het hart waar het om gaat.

Mijn naam NicoDemia.
Bron: www.rainbowmountain.nl

I am silent love

'Niets' is ons te gek